De schuur
Meer info, klik hier

Kalender

Meer evenementen >>

Op de hoogte blijven?

Wil je het altijd als eerste weten als er iets te beleven valt in De Schuur?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief!

Praktische informatie

DE SCHUUR is een knusse plek waar allerlei culturele activiteiten plaats vinden, onder de noemer van IN DE HOEK. Er worden optredens, voorstellingen, vertellingen en ook wel onvoorziene gebeurtenissen geprogrammeerd.

Het is noodzakelijk om te RESERVEREN!!
En AAN DE BALK hangt het werk van een creatief kunstenaar. Vrij toegankelijk elke ZONDAG van 14u tot 20u. Hiervoor moet u NIET reserveren!!!

De Schuur is OPEN TIJDENS DE MAANDEN MET ZOMERUUR!! maw van april t/m oktober. Tijdens de maand augustus zijn er GEEN concerten.

Bereikbaarheid en parking

De Schuur is gelegen aan de rand van de Bourgoyen. Zij die in de mogelijkheid zijn: KOM MET DE FIETS OF TE VOETEen kleine moeite om deze unieke plek te vrijwaren van overlast...

Op de contactpagina vind je een liggingsplan.

Reserveren

De capaciteit van De Schuur is beperkt. Daarom werken we enkel met reservaties.
Je vindt in de kalender alle komende evenementen terug en je kan daar ook meteen reserveren via het contactformulier.
Je kan ook een mailtje sturen naar rik@de-schuur.be met vermelding van het gekozen evenement en het aantal personen. Beslis je op het laatste moment dat je graag een evenement wil bijwonen maar je hebt nog niet gereserveerd? Bel dan om te horen of er nog plaats is op nummer 0477-53.63.05
De kostprijs voor een optreden 'In de Hoek' bedraagt 15 euro per persoon.(tenzij anders vermeld) Na je reservering via de website of via mail EN PAS NA EEN BEVESTIGINGSMAIL (vermits voorstellingen zouden kunnen volzet zijn) kan je het totaalbedrag van je reservering betalen op de rekening van VZW Susegad :

BE95 7360 0353 0258

De Tentoonstelling Aan De Balk is gratis

Openingsuren

Op VRIJDAG (of anders vermeld): concert  IN DE HOEK om 20u (deuren om 19u)

Op ZONDAG: tentoonstelling AAN DE BALK vanaf 14u tot 20u